onsdag 25. februar 2009

Frankrike

Min fru mor har bosatt seg i Provence. Først i Cannes, deretter i Antibes. Dette bildet er fra rommet mitt i Antibes. Rommet ligger i annen etasje i leiligheten like ved havet. Det snirkler seg en rar, fransk trapp opp ~ og så er man der. I tillegg til et deilig bad, går disse franske (voilá!) dørene opp til en takterrasse, der man ser rett ut på...havet. Herlig. Det er herlig å tasse ut på terrassen nydusjet og inntullet i et stort håndkle, nyte varmen og lett bris. Jeg tror jeg skal legge ut flere franske bilder etterhvert.
Au revoir!

1 kommentar:

  1. Hei Nanni! Sååå heldig du er som har et eget rom i Frankrike med utsikt over Middelhavet! I fjor var jeg to ganger i Nice og har helt forelsket meg i alt det Syd-Franske. Jeg har ikke vært i Antibes anda, men har bestemt meg at på neste tur til Nice blir det også en dagstur til Antibes. Jeg har en bekjent som eier to leiligheter i Nice, og en av dem har jeg vært så heldig å få leie en uke av gangen. Og jeg håper det blir en tur iår også.

    Takk for din hyggelige hilsen og forespørsel i bloggen min. Og beklager at jeg ikke har svart deg før... Ja, jeg syr lappetepper (og duker) på bestilling. Hvis du er interessert kan du maile meg mia.landliv@hotmail.com

    SvarSlett