fredag 20. februar 2009

Huset vårt og fredagspizza

For tiden bor vi i ei snøfonn, en tilstand vi deler med mange av landets innbyggere. Men så vakkert som det er, da. Jeg koser meg inne med lys og varme, mens Manden måker snø og er like blid når han kommer inn (en god egenskap..)
Nå er Manden og et av Nannibarna på fotballkamp (den sporten for spesielt interesserte) og jeg skal lage pizza til hele gjengen når alle er vel hjemme senere i kveld.
Pizzaoppskriften har jeg fått av min trofaste kaffe-og-løse-verdens-problemer-med-venninne. Hun igjen har fått den av en venninne som fikk den med fra en nedlagt kafé (den var ikke nedlagt dengang da). Oppskriften er med både bacon og cremé fraiche. Kanskje jeg skulle legge den ut på nett? Jeg har faktisk diskutert den med en leende Grete R (ja, den Grete R..) og jeg er helt enig med meg selv i at et slikt måltid må man ha tidvis. Ca hver helg. God fredags kveld!

1 kommentar:

  1. Så koselig huset ditt ser ut. Tenk at jeg ikke har vært der enda! Vi må snart ta en lang prat, med rødvin og kos... ja og så kan vi jo løse noen verdensproblemer ;-).

    Ønsker deg en koselig vinterhelg :klem:.

    SvarSlett

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg