Det er deilig å være norsk i Danmark ~

I dag har jeg noen rolige formiddagstimer alene hjemme, det er sjeldent og det er deilig! Jeg drømmer litt om vår og sommer, terrassen er nå nesten fri fra snø, potter står i vinduskarmen med frø vi har sådd, det er snart påske og da tar vi turen til København ~ herlig! København er en deilig påskeby og jeg gleder meg til å gå på Illum og se alle vakre påskeegg og påskepynt! (og sikkert shoppe litt, svake menneske... ;o)
I dag har jeg kost meg med nettsiden til GreenGate, http://www.int.greengate.dk/, da jeg var litt i Danmark og påsken inne i hodet mitt. Åååå, jeg gleder meg! Det er deilig å være norsk i Danmark!
Andre nyttige linker om du skal til København, kan være: http://www.rundvisergruppen.dk/, http://www.karen-blixen.dk/ og http://www.woco.dk/.
Awaniceday!


Kommentarer

  1. Green gate har utrolig mye flott, selv holder jeg på å samle opp litt forskjellig kopper o.l fra de. Gir en fantastisk stemning av sommer :-) Danmark er et fantastisk land og fantastisk koselig. Klem fra sør.

    SvarSlett
  2. Ja, det er så mye lekkert fra GreenGate, jeg har ingen ting, bare "øgonshoppar", som svigermora til ei venninne sa til henne en gang, men skal se om jeg kommer over noe når vi er i København... :o)
    Kos deg der i sør, trolig litt mer vårlig enn her på Romerike, men det kommer seg, yiiihaaaa!
    Klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar