søndag 8. mars 2009

Konfirmasjonstips ~

På vei til å bli voksen......

Denne fantastiske kaka bakte venninne Sigrunn, hun er konditor med sjokolade som spesialitet og kaka var en drøm og varte lenge... Denne lille saken veide sitt...og vi veide vårt etterpå... ;o)


Bord nummer ett ~ . Jeg hadde tre ulike bord med ulikt service (ca 12 på hvert bord), investerte i ulike glass til de tre bordene, lot temaet være hvitt og grønt, shabby chic og sjarme... Slik ble tre ulike bord en deilig helhet i vårt første store selskap hjemme.


Bord nummer to ~. I vårt kjære naboland fant jeg lys med kroner på. Lysene sto på alle tre bordene, tilbehør var gamle sølvfat som jeg har arvet, funnet på loppemarked osv.


Bord nummer tre ~. Her sto selve kronen, en herlig jernkrone passe rustet som jeg kjøpte av Thomas, vår lokale blomstermann . Han hjalp meg med ideer til blomstene, stor takk! Bordene var også pyntet med lysestaker i sølv og med prismer på. Thomas kan du finne på http://www.blomsterhuset.no/.

Den herlige kronen som jeg kjøpte av Thomas (på mitt minibudsjett ville han låne den bort til meg, men jeg ble så fasinert av denne pyntegjenstanden, at jeg måtte investere i den...)

Selve bordplanleggingen og gjennomføringen var den beste delen av konfirmasjonen, foruten å få være stolt mamma til ei herlig jente...

2 kommentarer:

 1. Så vakkert du har dekorert!!
  Og den kaka var jo bare en drøm...
  Kan tenke meg den smakte himmelsk ;-)

  SvarSlett
 2. For noen nydelige festbord! Og kaka så deilig ut!

  God helg!

  SvarSlett

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg