Oppmerksomhet i hverdagen, hespetredame og rosenknopp ~

Det hender at Nannimor ikke er helt i vater. I dag har det vært en dag i passe seilas mot egen grunnstøting. Jeg har rett og slett ikke vært i humør. Det er ikke ofte, heldigvis, men når det skjer (what happend???), er det godt at Manden er full av overbærenhet og til og med sendte følgende sms denne formiddagen: Jeg ser du trenger et smil. Jeg elsker deg. Sukk hjerte....
Blomstene er fra Manden fra en annen anledning. Blomster fra Manden er veldig kos å få (jeg burde kanskje vise ham dette innlegget...?)
Under her har jeg satt inn et bilde fra mormors snurrepiperier som står lagret i Lofoten. Dette er et hespetre! Og gjett om jeg har følt meg som et det siste døgnet! Nå har jeg imidlertid krøpet opp i sofaen og koser meg med tv, fredagsaviser og bloggen.... Og med en rundtur i Bloglandia, blir man jo i godt humør, ~ så mye vakkert å se på!
Ha en god kveld, alle medsøstre!
Klem
Kommentarer

  1. Hehe... sånn kan det være. Godt at det ikke er så mange av de dagene. Og deilig å ha en mann i livet sitt, som vet hvilke knapper som skal trykkes på. =)

    Klem, klem.........vatre opp carefully.

    SvarSlett
  2. Fniiis, er i ganske greit vater igjen etter en nydelig kjærlighetserklæring i morges, sukk....

    SvarSlett

Legg inn en kommentar