tirsdag 26. mai 2009

Miljøkonkurranse og gave fra Et glimt av M ~

God ettermiddag!
Som før nevnt, var jeg ikke klar over det hyggelige miljøet her i Bloglandia da jeg flyttet inn...
En av de første jeg ble kjent med, var M i http://etglimtavm.blogspot.com/ og hun skrev mye vettig, for eksempel hadde hun er miljøkonkurranse gående, der vi skulle lage et alternativ til disse grusomme lappene man kan få på posten med nei takk til reklame (skingrende rød med noe gult på...ok , den synes...).
Nanni er grundig lei mye reklame (unntatt IKEA katalogen, og andre interessante interiør reklamer, men Nanni innser at postmannen ikke kan drive og sortere ved hvert hus der det bor en bloggedame...), så derfor satte Nanni seg ned og kreerte følgende:
*
*
Nå er skiltet foliert og skal opp på postkassa (en slik amerikansk som i en av Nannis favoritt filmer The Lake House, men i min dukker det ikke opp mystiske tilbakedaterte brev....) ~ det er best jeg dokumenterer at lappen kommer opp etterhvert, slik at det er et visst press på en viss Nanniperson som gjerne kan la ting ligge på utstilling en stund...
*
*
Dette vakre hjertet fikk jeg fra M i dag, tusen takk søte M !!! Hjertet henger midt i synsfeltet for inngangsdøra og er noe av det første man ser når man kommer inn i min lille hall...
Jeg har sett på slike hjerter en stund og synes de er så vakre...og så fikk jeg et selv. Og det av et menneske som jeg setter stor pris på... Varmt takk!
Klem fra

41 kommentarer:

 1. Halloooooooo!!!!
  Duuu så skjønne vofsebilder og datter i collage!!! Du er lysår foran meg på den biten, det skal være sikkert!
  Jeg skal få kamera i morgen, så da får vi se, om ikke det blir et bittelite glimt fra mitt hjem. Jeg er kanskje den eneste i bloggeland som ikke har uteplassen klar....men med kjøkkenet på hodet, så må det vente enda litt til!!
  Stilig postkassemerke!! Og tenk å ha en så flott postkasse....KOSELIG!!!
  Godt å høre at du likte pakken, fikk ikke tid til å pynte og skrive kort, på blogglandiavis....men det skjønte du vel!!
  Og så pent hjertet ble hos deg! Det var pent å henge flere hjerter sammen..(herme herme!)
  Det er nå ikke hver dag man finner hjertevenninner på nett!!!!
  De kommer forresten i nettbutikker nå, har jeg sett....
  Jeg er jo ALT for spontan for mitt eget beste, jeg kjøpte jo en hel utstilling av disse, fordi de var på salg! De var brukt i utstillingen som dekorasjoner på et langbord.
  Smelt...men det ble nok litt for mange med hjem....og litt for sukkersøtt å pynte med fjørten hjerter...
  Så det blir trøstepremier, men noen henger jo rundtom her også...
  :D!!!
  Klem fra meg!!

  SvarSlett
 2. Kjempefint hjerte du fikk!!Koselig med gaver..Fine bilder av Theo..ingen er så trofast som en hund!! Så har du pusset opp bloggen din-rent og pent ble det.
  Jeg har en sånn stygg lapp på postkassa-trøster meg med at den har falmet litt..også er jo postkassa ganske så kjedelig i tillegg...så da hadde den vel følt seg ille til mote sammen med en sånn lekker sak..gleder meg til å se postkassa di- har ikke sett filmen.
  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 3. Ps...
  Grattis med ny bakgrunn!!
  Jeg har ikke sett den varianten før!
  Forfriskende!
  Tøff kontrast mellom slitte vegger og blomster.
  ds!

  SvarSlett
 4. Så nydelig hjerte Nanni, det var du som ble den heldige vinneren altså!: ) Gratulerer med nytt design på bloggen, den bakgrunnen har jeg ikke sett før.. Kjempesøt!

  Nei, det spørs om ikke jeg også får bytte ut det røde og gule "nei til reklame" klistremerke på postkassen.. Din ble jo kjempefin!: )

  Klem

  SvarSlett
 5. For en fin bakrunn du har!! er ikke så flink, men skal prøve å finne ut av det. Ellers så har du en koselig blogg også, som jeg følger med på. Ha en fin kveld.
  Mvh Ann<3

  SvarSlett
 6. Må bare understreke at for meg vil du alltid være "the" dataguru...også handler det jo også om å være i stand til å formidle sin kunnskap videre..mange datafolk som ikke kan forklare så folk kan forstå..
  Fine kopper du har på headingen (hvis det er det det heter..) Når det gjelder mystiske brev- så fikk jeg engang et brev..det skulle være fra ei jente fra Bergen som hver sommer var på ferie der jeg bodde..brevet handlet for det meste om noen av naboungene...hvor teite hun egentlig syntes de var- særlig nabogutten..og at hun egentlig kunne tenke seg å bli min bestevenn..så måtte gjerne sende brev til henne i Bergen og fortelle hvor enig jeg var i at naboungene var skikkelig teite- og særlig nabogutten(som jeg egentlig var litt forelsket i ..). Husker det kom i en liten rød konvolutt og var pyntet med fine glansbilder. Brevpapiret hadde bilde av en liten hund med hatt...det andre som var mystisk med brevet -bortsett fra innholdet- var at det var skrevet med tre forskjellige håndskrifter- evt. noen med splittet personlighet...haha..kom aldri noe svar fra meg...Denne jenta var nesten som en popstjerne for oss- kom fra en by...og snakket heelt annerledes..så hun var såå populær når hun kom...

  SvarSlett
 7. For en utrolig smart idè!!
  Jeg er vel en av de som vil ha reklame...men får aldri noe...tror de som hadde huset her før ikke ville ha. Kanskje jeg må lage en lapp der det står: Ja takk, litt reklame ;)
  hehe
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 8. Så skikkelig fin det er blitt hos deg da,deilig med fri...?? Godt å høre at du er tvangssykmeldt, høres til samme sort som deg, men det er jo SÅ viktig å kjenne på kroppen og passe godt på den!! LIkte hilsen til postmannen fra deg,klem fra Anette

  SvarSlett
 9. Så kreativt!! Ble skikkelig fin da! Ening..de "vanlige" er gørr kjedelig!
  Søte hjerter:)
  Og takk for koselig hilsen:)

  God kveld til deg:)

  SvarSlett
 10. Så artig at du vant og at det var en gave fra Et glimt av M, en herlig dame :) Nei-til-reklame-skiltet ditt ble jo alle tiders.. du er riktig så flink!!! Vi er søppelkonger, kaster en hel masse hele tiden! I går fikk vi nye og større søppeldunker.. skjønner ikke hvor all søpla kommer fra..

  Bloggen din ble jo bare lekker :) artig med litt forandring! det ble så sommerlig og sprekt :) Gøy at du fant du ble "inspirert" av sida mi :) Det er jo blitt så fint med de ulike bildemontasjene du har laget også :) Flink :

  håper at formen er stigende!!! jeg var selv sykmeldt over en lang periode i vinter.. brakk beinet.. skulle ønske jeg hadde rotet meg til blogglandia da :) for jeg hadde masse tid til overs for å si d sånn :)

  Ønske dæ d bæste for kvelden :)

  klæmsi :)

  SvarSlett
 11. Bonjour...Skal si du har vært kreativ siden sist...med ny og sommerlig bakgrunn...Like it:O)Ang.Paristuren får du titte innom igjen..legger ut nytt innlegg imorgen...Da får du også vite hvor vi bodde...Godt jeg har bloggen som jeg kan ta vare på minnene..blir jo rene minneboka detta her..hi-hi.Håper formen din er bedre....Klem fra M

  SvarSlett
 12. Hei Nanni :-) Så flott bloggen din ble,dette kan du virkelig.For en utrolig kreativ måte å lage "Nei takk til reklame" på.Har en kjedelig lapp fra posthuset på min,men jeg ser nå at dette må det bli en forandring på haha.Så kan postmannen sperre opp øynene litt ekstra tihi :-)Et glimt av M er ei flott dame,kreativ ikke minst. Stor klem fra Kristin

  SvarSlett
 13. Takk for koselig hilsen.

  Så fint skilt du har laget! Har vært inne på tanken selv, men vil jo gjerne ha interiørreklamen:))

  Du, for en herlig historie om lilleprinsen. Måtte smile godt for meg selv her. Tenker det er greit at ungene våre er litt mer møkkete... og uten nanny jeg.

  SvarSlett
 14. Ja, det var et blinkskudd av go`ungen din, virkelig glimt i øyet...har hun det fra sin mor?
  :D!!
  Gøye bling bling`er du har funnet til bloggen din!! Stylish!!
  Har jeg husket å si deg at jeg moret meg godt av Kulturnytt....med en gutt som heller ville ha pengene...
  Og det ungdomsspråket....Serr og seff osv...
  Heldigvis har jeg en høflig gutt...men hvis jeg hadde fått ti øre for hver O M G jeg har hørt de to siste årene....
  Gutten min har et godt lynne....her er det mor som går i taket hvis det er noe.....
  Susam vettø...
  Klem

  SvarSlett
 15. Ps!
  Jeg parkerte husmortøflene ved siden av mitt triste innlegg, en foreløbig avledningsmanøver.....
  :D!!!
  Jeg vil ikke fjerne innlegget...for det er så mange fine kommentarer....men du vet...
  klem

  SvarSlett
 16. Ja, visst er det fruer!!
  Jeg må innrømme at jeg har jukset kraftig, og sett alle Frustrerte Fruer episodene på Surf the channel....Farlig webside, du!!

  Jeg er snydens fornærmet fordi rettighetshaverene til Charlie Sheen sin serie har fjernet ham.....kan altså ikke se flere sesonger, og har ALT som kan kjøpes av ham..tiihii...LOVE him...

  På tide å logge ut, har nå ligget med migrene,og tittet på data`en innimellom...

  Enjoy the wives!!

  Ps...nei, ikke for mye bling, det passer så godt i farger og alt!! Og den nye headingen er veldig flott!! Klem!

  SvarSlett
 17. Hei Nanni!

  Så utrolig fint det skiltet var. Så flink du er!

  Gratulerer med ny blogg layout. Vakkert var det. Klemmer fra Maia

  SvarSlett
 18. Hei du min venn.

  Så festlig merkelapp til postkassen. Jeg har tenkt på det mange ganger jeg også, men jeg kan ikke gå glipp av gode tilbuder så jeg har latt være;P

  Så heldig du er som fikk hjertet hos M. Det var vakkert.

  Ha en flott kveld. Kleem fra meg

  SvarSlett
 19. Takk for så søte ord av deg! Så utrolig vakker bloggen din ble med den fine bakgrunnen:0) helt nydelig:0)

  Jeg er selv glad i reklame - får bare se den om kællen ikke har vært før meg og kastet den i søpla.. Men er sikker på at du går glipp av flere fristende tilbud - som kan være smart:0) mange penger spart:0)

  Ønsker deg en god natt - jeg er så glad jeg fant deg.

  Klemmer Heidi-anitha

  SvarSlett
 20. Takk for så hyggelig kommentar hos meg:)) Ang data-problemet er det litt godt å høre at flere har opplevde noe lignende de siste dagene, for da er det sikkert noen som jobber med det og at det er forbigående:))
  Så flott og vakker bloggen din er blitt...nydelig bakgrunn:)) Så flink du er!
  Klem

  SvarSlett
 21. Oh Nynette!! Med Thom på skrivebordet!
  Tiihiii!
  E post til deg.
  :D!!
  Natta!!

  SvarSlett
 22. Flott reklamebeskyttelsesplakat - det kan jo godt være pent selv om man avslår.

  Nydelige hjerter du har fått.

  SvarSlett
 23. Hei, så flott sida di har vorte! Glad i fargar,eg! Takk for innhaldsrik og koseleg kommentar på siste innlegget mitt, kjekt å få respons:)Fint og estetisk postkasseskilt, minner meg på at eg må få gjort noko med den hersens reklamen eg også. God natt frå eit nattmenneske:)

  SvarSlett
 24. Tjenare!
  Det får jeg si, du har gitt bloggen din litt av en ansiktsløftning.
  Det er nesten sånn at jeg gremmes litt over min egen prototypeblogg. Jeg som benytter en hver anledning til å forfekte fortreffeligheten med farger og så ser bloggen min ut som om jeg ikke bryr meg. Hmmmm...
  Etter denne svært så vellykkede make-overn på bloggen din, forventer jeg et ras av nye headinger og rammer rundt omkring i blogglandia. Friskt inspirert av denne smukke og iøynefallende bloggen.
  Fy søren, så lekkert det ble, Nanni!!!

  Og du, jeg elsker det skiltet du skal henge opp på postkassen!
  Mulig jeg stjeler ideen ;-)

  Klem

  SvarSlett
 25. god morgen Nanni..
  Ja nå ble morgenen så bra..for her var virkelig sommerlig og herlig... flott bakgrunn...
  Ingen spørsmål er idiotspørsmål..vet man ikke så vet man ikke ..og da spør man...
  Og svar til spørsmålet ditt .:JA.. de dufter like godt som de blå.. Lurte faktisk på det samme, så jeg måtte lukte på de før jeg kjøpte de.. Blir spennende å se... det kommer nok bilder hvis jeg får de til..
  Ha en fin dag =)
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 26. Hei! Så koselig kommentar hos meg! Det var veldig hyggelig her hos deg også! Likte bakgrunnen din! Den skillte seg ut :-)
  Ha en fin fin tirsdag så "sees" vi :-)
  Klem fra M

  SvarSlett
 27. Hei, ja da er du med.
  Må si jeg lo litt for meg selv av historien om prinsen i Monaco. Har vært der selv, og så liksom tingen for meg. Men du må sende meg navn og adr på ankaled@hotmail.com
  så skal det komme overraskelsepakke i posten.
  Er så heldig å ha Linnea`s Hage her på Jessheim, så skal ta en tur dit.
  Ha en fin dag.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 28. Hei Nanni.

  Så fint det er blitt her! Har du shinet opp litt?
  Nydelige kopper øverst og stilige sider - skikkelig sommerlig!

  Har en liten "ting" til deg på siden min (se innlegget 27.05)

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 29. Nei, men jusses, så super postkasse, da gitt !!

  Hvor får du alle ideene fra ?
  Denne likte jeg godt.

  Mandag kommer de og tømmer papir søppel igjen, og den dunken er nesten dobbelt så stor som de andre dunkene, tømmes ofte, og er like breddfull hver gang.

  Papirdunken står ved siden av postkassa (omtrent), så kanskje jeg skulle skrive på postkassa at all reklame legges i søpla :) :)

  Men du har rett, Ikea katalogen, den vil jeg ha :)

  SvarSlett
 30. Så nydelig bakgrunn du har fått!
  Og det skiltet var smart,fryktelig masse reklame som dumper ned i kassen bare på en uke...
  Og de nydlige hjertene..heldige deg!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 31. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:-)
  Har sett på bloggen din og syns den er kjempefin- her kommer jeg tilbake!
  Hvorfor har ikke noen funnet på et slikt skilt før tro?!
  Ha en fin kveld, klem Hege( LavilleDeMille):-)

  SvarSlett
 32. ),O
  lö,)
  l),
  l


  Off blog modus i dag, hodeverk osv.
  Natta da!
  Klem

  SvarSlett
 33. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Så flott blogg du har!!

  Ha en strålende helg!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 34. Kjære Nanni:)
  Tusen takk for den kjempeflotte gaven fra deg som lå i min postkasse da jeg kom hjem fra jobb idag....åh,så glad jeg ble og så masse fint...likte alt, falt helt i smak:))Når jeg så kjedet, ble jeg sååååå glad, akkurat det hadde de på en blomsterbutikk her i byen til jul og jeg hadde så lyst på det,men fikk ikke kjøpt det med en gang og da jeg kom ned rett over jul var de utsolgt... så gjett om jeg ble glad nå...utrolig moro:)
  Var så sulten da jeg kom hjem at sjokoladen ble spist med en gang...nam...hihi:))
  Ha en superfin kveld videre og en flott pinsehelg!
  KLem

  SvarSlett
 35. Nå venter jeg spent på bilde av postkassa di....
  Ha en fin kveld...selv gjør jeg ikke annet enn å lage fotomontasjer- du har skapt et monster...haha

  SvarSlett
 36. hei,hei..
  skulle innom for å høre om du var på bedringens vei...og her var det jo ojojo - vært full oppussing siden sist...helt ny blogg jo..herlig og full sommer-look...

  nattaklem

  SvarSlett
 37. Hallo Nynette!
  Stille i Wisteria lane...
  Tok en runde på blogg med solbriller på!!
  God bedring til deg, vi får ta oss ut senere.
  Klem fra Musam

  SvarSlett
 38. Hei!
  Du har en fantastisk flott blogg! Koser meg når jeg rullet meg nedover og leste og ser på nydelige blider som du har tatt. Var ikke kos å lese at du har vært syk og hatt dager på sykehus..... men håper at du nå har fått tilbake noe av kreftene!!
  Dette med postkasseskiltet var en suveren ide, den bør "kopieres". Sikkert hyggelig for de som kjører posten å møte slike skilt:)
  Ønsker deg en riktig god og deilig langhelg!!
  Klem Kristin

  SvarSlett
 39. Flotte bilder og god ide!! Ha en fin langhelg i sola! Klem-Mia

  SvarSlett

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg