fredag 28. august 2009

Glede drar glede med seg ~ takk for alle skjønne kommentarer!

Takk...
takk for alle overveldende, varme, empatiske og skjønne kommentarer på forrige innlegg. Jeg er rørt, jeg føler meg rik.. Igjen tusen takk...
Maria er lykkelig forundret over alle som bryr seg slik og hun har fått siste ordet på forrige innlegg. Dette innlegget og bildene av henne, har jeg fått lov av henne å vise.
Ungen går og står, hun lever, hun er tenåring med alle gleder og sorger, hun koser seg med kjæresten og er ei herlig datter... Tenk at vi har henne! Godt!
~
Bildet er fra www.greengate.dk
~
Sommeren er helt på hell og høsten venter. Jeg viser et bilde fra Green Gate sin sommerkolleksjon 2009 for å holde på varmen litt til... spent på hva neste kolleksjon bringer..
~
~
Enda mer spent er jeg på hva livet videre og sommere videre bringer for denne jenta... Bildene her er fra 16- årsdagen hennes i sommer ~ og for en rikdom å få feire den!
Det er kjæresten hennes som bærer henne, men hun er fullt kapabel til å gå selv, bare så det er sagt... x antall leger og fysioterapeuter har fortalt henne for en flaks hun har hatt som lever og har førlighet, for alt avgjøres i fallet, noen av fagpersonene har sagt at hun har hatt englevakt..
Bildet er fra feiringen på Aker brygge og litt fra egen terrasse og tantes hage..
~
Bildet er hentet fra google
~

Du finner ikke gleden - Du velger - Du skaper - Den lille gleden og den store gleden. Gleden i det å være..
Halldor Skard

Ha en deilig lørdag, alle bloggevenner!


21 kommentarer:

  1. Hei. Innlegget ditt fra igår var både sterkt og rørende. Så sterkt at jeg ikke klarte komentere der og da. Las også den ufine komentaren, og må si jeg ikke alltid forstår folk, men:-( sånn er det vel, og ikke til å komme utenom. Det rare er jo at de alltid er under anonym. Men iallefall bra at det går godt med jenta di, og det håper jeg det gjør i fremtiden også. At hun kan bli så godt som 100% . Jeg har selv 3 barn, to voksne og så min lille atpåklatt på 3 år. Og har også opplevd litt av hvert. Der livet står stille noen minutter, og jeg håper alt bare er en vond drøm...Men sånn var det ikke, det var virkelighet. Kanskje jeg skriver om hendelsene en gang. Alle tre barna mine lever i beste velgående, så jeg skal vel ikke klage. Men største og minste har varige men kan du si. Takker for din åpenhet. Kanskje jeg klarer å åpne meg også en vakker dag.

    Tenker på dere.
    Ønsker deg og dine en riktig god helg.

    Klem fra Ann<3

    SvarSlett
  2. Hei. Sterkt innlegg under her, sitter med tårer i øynene - datteren din hadde absolutt englevakt...Godt å høre at hun har det bra og lever nogenlunde vanlig! Utrolig hvordan vi har evnen til å forholde oss såpass "kalde" når det står på som verst...reaksjonen kommer når ting faller på plass. Hadde litt av det samme da vi levde i uvisshet ang synet til datteren vår som fylte ett år i dag/går (klokka gikk akkurat over midnatt). Har også en søster som ble hjerteoperert da jeg var 12 og hun seks - den sitter fortsatt i meg, følelsen jeg hadde da vi besøkte henne på sykehuset etterpå - med slanger og utstyr koblet til...Jeg klarer ikke å se på bildene som moren min tok den dag i dag.

    Kem fra Mette

    SvarSlett
  3. ..så nydelig hun er ..og så herlig med kjæresten...vi har skatter...rikdom...Flott innlegg..og haldor skard..nydelig sitat..nattaklem til skreppa...

    SvarSlett
  4. Så helt utrolig å lese, og så godt at det gikk bra.
    Livet er så sjørt og så fort ting kan snu, på sekundet.

    Nydelig bilde av jenta og kjæresten.

    Ha en fin helg, og nyt!

    SvarSlett
  5. Så koselige bilder!
    Jeg gleder meg sammen med dere over LIVET!

    Klemmer

    SvarSlett
  6. Dette var sterk lesing. Det måtte vært en tøffe tid for dere. Som mor kjente jeg knute i magen da jeg leste innlegget under! Er rart når man opplever hvordan ting kan plustelig snu på sekundet.
    Svogeren min havnet i en bil ulykke for snart ett år siden og er nå i rullestol. Er vondt å tenke på at det var ikke langt fra vi kunne ha mistet han.
    Neste helg kommer han hjem etter snart ett år på sykehus i Bergen. Skal bli godt å få han hjemme igjen!
    Etter sånn noen opplevelser lære man hvor dyrbart livet er!

    Klemmer, Julie Helen

    SvarSlett
  7. Hallo alle sammen!
    Søte kommentarer fra dere idag også<3
    Mamma spurte meg igår om det var greit at hun skreiv et innlegg om hvordan jeg har det den dag idag og da sa jeg at det er så klart greit!

    Jeg har ikke noe imot å dele det som skjedde med dere :)
    Ha en fin helg, alle sammen!

    Hilsen Maria

    SvarSlett
  8. Skjønn datter,du er rik!!!
    Jeg har sendt deg en mail, det har du sikkert sett?
    Helt uttafor i dag, men turen i nettbanken går som oftest via Nanni vet du!
    Så NÅ!! Nå logger jeg av igjen....trenger hvile....må jobbe i morgen også, så jeg får "spare øynene" til computeren på jobb.
    Glad for all positiv respons til Maria historien.

    Ha det godt så lenge!
    Klem, fra en pjuskete M

    SvarSlett
  9. Det er så koselig å se slike gladbilder !
    Hell i uhell at det hele gikk så bra.
    Det har vært tøffe tak.

    Så godt det er å kunne ta vare på hverandre i tykt og tynt !

    Ha en god helg, alle.

    Klem fra lilleba på Ruskog Rask

    SvarSlett
  10. Skjønne bilder av din flotte datter som oser av lykke...
    De små gledene i hverdagen er viktig å se og ta vare på...

    God søndag..*klem Kerstin

    SvarSlett
  11. Hei på deg! Takk for hyggelig kommentar, og takk for en ny følger! Koselig :)

    Må bare kommentere ditt forrige innlegg - alle foreldres mareritt. For en grusom opplevelse, men så fantastisk at det gikk bra til slutt. Livet er skjørt, og slike historier minner meg på å verdsette t.o.m. de små irritasjonsmomentene i hverdagen. Takk!

    SvarSlett
  12. For en herlig datter du har, for et gripene innlegg , ditt forrige, har ikke vert her før, gikk inn på vi på 40+og fant deg der.
    Uff livet er skjørt, og du fikk noe til å røre seg inni meg.

    SvarSlett
  13. Hei vennen min, jeg svingte innom i fart, jeg er jo helt på felgen og må hvile.....men noen ganger passer det bedre å forspise seg på is, og å lese blogger...det er ikke alltid jeg har stuen for meg selv, ser du....
    Her høljer det ned, etter en bytur til lege i dag, kom jeg hjem våt helt til undertøyet.
    Jeg er vanntett og bergenser og alt det der, men det værste er HÅRET!!!
    Krøll krøll....
    Selv om jeg har defilert i gatene med min nye Lisbeth Dahl, er det liksom ikke det samme når håret ligner et fuglerede og sminken er rent av!!!!!!
    Jeg har iallefall humoren i behold, uansett hvilken form jeg er i. Jeg ble revet med i folkemengden inn i småbutikkene på Bryggen, jeg kom nemlig midt i et følge av italienere...De så på suvenirer (skriveleif) og jeg så på DEM.....
    Italienske menn, SUKK....
    Jeg var vel ikke noen skandinavisk drøm der jeg diltet, men det er sånne rare situasjoner jeg plutselig befinner meg i, fordi jeg DAGDRØMMER!!!
    Ha det fint!!!
    Blogges snart!!!
    Klem,M

    SvarSlett
  14. Hei.
    Jeg leste ditt innlegg om din datter - et under! :-)

    Kan tenke meg å ta en prat med deg i forbindelse med en artikkel jeg skal i gang med - kanskje dere kan tenke dere å stille opp?

    Ta gjerne kontakt med meg - jeg kan treffes på mob. 454 07 532 eller på cathrine.lyngbo@gmail.com

    Mvh Cathrine :-)

    SvarSlett
  15. Hei...ja da er datoen i boks for bloggtreffet..håper det passer for deg også?Sterkt innlegg du har delt her...beundrer deg for at du klarte å holde på humøret ditt midt oppi den tøffe perioden..Godt hun har det bra nå...Go`kveld til deg fra Maliva

    SvarSlett
  16. Hei på deg, ville bare si det ligger en urfordring og an award hos meg. Ta den hvis du vil :))
    Klem fra Marilyn

    SvarSlett
  17. Heia og retteleg god lørdag!
    Fikk ikkje lest forrige innlegg hos deg før idag - utruleg sterkt å lese, men så godt at ting har gått så bra som det har!!

    Eg har no ein gledeleg nyheit til deg på bloggen min då: Grattis grattis grattis som vinner i konkurransen min!!

    Var ekstra kjekt å kunne gi deg den overraskelsen idag! Så hvis du kan sende meg adressa di på mail (lviset@hotmail.com) så kjem det ein liten pakke i posten:))

    Ynskjer deg ei retteleg flott helg vidare!
    Stor klem frå Linn:)

    SvarSlett
  18. Dette var sterk lesing Nanni...takk for at du deler og takk en eller annen for at det tross alt gikk bra...stor klem

    SvarSlett
  19. Fiiiine bilder! Gratulerer med jenta!

    Klemmer.

    SvarSlett
  20. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  21. Ingen dramatikk over at siste innlegg er fjernet... var kun kinesiske tegn og en blogg som ikke lot seg spore, så i disse svineinfluensavirustider.... ble den fjernet av meg, gitt.
    God kveld til alle ellers!
    klem

    SvarSlett