mandag 3. august 2009

Vinneren av juligaven er .....

Et nytt bloggebekjentskap for Nanni og det er koselig! Her kan vinneren velge mellom følgende tre småbøker som er hånddekorert av BeritT.
~
~
~
~
~
I dag er det regn og grått, men så deilig å ta det med ro hjemme. Vi har nesten hatt VM i ferie her i familien denne sommeren, Lofoten, Marielyst i Danmark, Kiel-tur og nå venter hytteliv på Gålå med Peer Gynt spelet i uka som kommer.
For Nanni er det såre enkelt å venne seg til ferie, så da Nannimannen i dag tittet på meg over kaffekoppen og sa han måtte dra snart, tittet bare Nanni uforstående tilbake. Han skulle på jobb! Noe Nanni hadde fortrengt... (at det går an...!)...
Nå skal august-gave pønskes ut og jeg tror det bl.a. blir to vakre te-skjeer kjøpt inn på Lysstøperiet i Henningsvær i sommer.
Nyt sommeren videre, husk at august også er sommermåned!

15 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse til den heldige vinneren - bøkene til Berit er helt fantastiske, så en mer max premie skal man lete lenge etter!!!

  Ha en supergod uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Det er sant, Hildegunn, det er en oase av vakre bøker og et flott gavested, så løøøp og kjøp ;-)
  Nanniklem

  SvarSlett
 3. Du har i alle fall ikkje teke ferie frå gåvmildheita di! Så koseleg at du stadig deler ut fine bloggegåver:)Heldig vinnar denne månaden også. Ha ein triveleg Gålå-tur. Ein tidlegare kollega ev meg er fast Peer Gynt-deklamatør på seminar i samband med spelet, kanskje du ser han??

  SvarSlett
 4. Herlig premie;) Så snill du er;)God tur til peer gynt land;)

  SvarSlett
 5. Heihei igjen:-)
  Er tilbake etter en kjempetrivelig ferietur.
  Ja den veska di var bare helt lekker, sukk....
  Siste feriedagen i dag før jobb igjen, men har fått påfyll av kreativitet i sommer så det kjennes som jeg har umedinisert energibombe i hodet, hihi.
  Ha ei fortsatt fin ferieuke.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 6. Så flotte bøker,virkelig flotte.Gratulerer til den heldige eier av boken. Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye til vinneren ! Flott premie å få :)

  Ha en koselig kveld, Nanni.

  Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  SvarSlett
 8. Fine premier du deler ut!

  Jeg klarer ikke ha bloggeferie lenger, må ha litt å stelle med nå som været er så trist...

  Det ligger en koselig award å venter på deg på siden hos meg....

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 9. Mange tusen takk!!! Dette var helt uventet, men kjempe hyggelig å bli vinner! Igjen MANGE TUSEN TAKK!!! Du ba oss velge en av bøkene tidligere i dag, og vi velger bok på bilde nr. 2

  Ha en fortsatt fin mandagskveld.

  Hilsen oss, "Helt vilt"

  SvarSlett
 10. Ja, de notisbøkene er utrolig vakre - har selv kjøpt flere av dem! - Jepp, Nannimannen har helt rett - Muffe og Gækki spilte i DRAMA - og det gjorde også min bror - men han er ingen av dem - han var trommisen! :-)...ja, det var tider!! Klem

  SvarSlett

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg