fredag 10. september 2010

Nanni goes to Køben ft NoaNoa !

~
Altså, Nanni innser at Nanni totalt har forsømt seg mht dagens outfit. Jeg har rett og slett glemt det! Men for å bøte på dette, kommer det herved bilder av kjolen jeg faktisk har på meg her og nå, men mens den ennå hang i prøverommet i København. Sånt teller, gjør det ikke?
~
~
Vi hadde noen deilige, men så hete dager og netter i København denne sommeren. Hete i den betydning at det var varmt, veldig varmt! Nanni hadde den store glede å dele rom med tre stk døtre på et firekvinnersrom rett oppunder taket og med hems på et hotell midt i København. Tordenvær den ene natten har aldri vært så velkomment!
I NoaNoa butikken var det imidlertid airkondition, og gjett om vi kosa oss der! Den siste dagen var det yngste Nannibarnet aldeles i rervers, tur til Nyhavn, is, smoothie, klem, trusler (ooops!) og bønn hjalp ikke. Barnet var, ærlig talt, dritsurt. Helt til Nannimammaen begynte å fortelle om en vakker liten butikk, der det var kjølig og godt og endatil ... salg! Barnet lot seg overbevise og tuslet med den gode mor bortover Strøket der NoaNoa-himmelen forbarmet seg over oss og Nannibarnet fikk sine første NoaNoa-klær i lekker liten pose for barn og deretter var alt fryd og lykke ... Sånn stort sett.
~
~
Mer København-lykke for store jenter ..
~
~
Og som alltid ~ kaffe og deilige kaker på Kafe Norden!
Litt sånn smådeilig å minnes nå når høstmørket senker seg, noe som også har sin egen sjarm.
God helg alle sammen!


7 kommentarer:

 1. hei rosa Nanni,
  klart det teller med om den henger på deg eller en kles henger,
  syntes du er flink til dette med outfit,heter det det??gurimalla jeg føler meg gammel..men pytt pytt,prøver å følge med i svingene,
  koselig køben tur dere hadde,
  ha en riktig god helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Den butikken vil jeg besøke!! :)
  Shopping hjelper som oftest på humøret gitt!
  Kjolen din ser veldig søt ut.

  Jeg ønsker deg en riktig god helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en koselig tur.....foruten varmen og sure unger da:)Men det gikk litt over ja når de får noe:)Typisk..he he noen ganger må jeg kjøpe meg inn hos han der 16 åringen min:):)
  Ellers regner jeg med du har det supert:)
  Her males det for fulle mugger..og i helgen blir det marked..i love:)
  kos deg snuppa..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Høres og ser ut som dere har kost dere på tur tross hete og ett litt ufornøyd barn ;o) Køben er jo bare topp, så da kan man tåle litt at denslags ;o) Takk for koselig kommentar forresten, og velkommen som følger,-så kos ;o) Ha en super helg! Klemmer, Marianne P.S. Gleder meg til å se morgendagens outfit ;o)

  SvarSlett
 5. Artig å lese dine kommentarer :)
  Du kan få sagt det ! Er som jeg skulle vært tilstede og jeg ser for meg hele seansen.

  Ha en flott helg !
  Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  SvarSlett
 6. ...åå ja den er såå søt den lille sjappa....kjøpt både kåpe og kjole der..og kjolen er aldri brukt selv om den er finfin..kanskje jeg skal sy den om???...der satte du meg på sporet min venn....ha ei deilig helg.....slækk i sofaen her....miamor

  SvarSlett
 7. Der var jeg også i sommer;-)
  Nydelig kjole - og nå er du inne på riktig "type " innlegg Nanni!*fnis*
  ha en fin, fin helg,
  klem Hege.

  SvarSlett

Hemmeligheten bak å planlegge julegaver!

ANNONSE -  Memo of Norway MORS GAVER Har du lest boka  Mors gaver  av Cecilie Enger?  Denne boka kjøpte jeg fordi min egen mor ...

AnneS mest populære innlegg