20 år med Blomster-Finn

 ~
For 20 år siden da jeg giftet meg for første gang, gjorde noen meg oppmerksom på Finn Schjøll da jeg skulle bestille brudebukett og jeg tuslet avgårde til forretningen på Majorstuen. Der møtte jeg en herlig fyr som ville se bilder både av brudekjolen og prate med bruden for å se hva slags bukett vi skulle lage (Finn skulle lage, men jeg følte meg herlig involvert og ivaretatt :-)
~
 ~
Buketten ble kreativ og vakker og uforglemmelig.... og holdt hele dagen og mer til (jeg var litt bekymret for det der). Men ikke alle eventyr varer evig, ikke alle ekteskap heller, selvom det er tanken når man står der som hvit brud, og etter endel år, ble jeg alene, men buketten skal ihvertfall ikke ha skylden for det! *smiler* 

Finn forble i livet mitt som inspirator og evig blomstermann og da jeg gikk forbi en av butikkene hans for noen uker siden, måtte jeg knipse noen bilder med mobilkameraet mitt.. Det er en oase, en eksplosjon av ideer og kreativitet. Så jeg gleder meg til de neste 20 år med Finn og blomstene hans! God helg til deg, Finn, og til alle skjønne blomstrende bloggedamer!
(Og forholdet til eksmannen er godt, så er det også nevnt ;-)
~

Kommentarer

 1. Blomster-Finn har nok gledet mange med sine kreative ideer.
  Selv har jeg kost meg over innslagene på God Morgen Norge i flere år.

  Ha en flott helg, Nanni !

  Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

  SvarSlett
 2. Finn kan det han driver med ja!
  Kanskje min brudebukett også skal bestilles fra han :)

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, Finn er en utrolig inspirator når det gjelder kreativitet, blomster og positivitet! Ønsker deg en strålende helg!! Klem til deg!

  SvarSlett
 4. Koselig og `blomstrende` innlegg! Livet blir ikke alltid som man tenker, men det kan gå bra allikevel!:)

  Ønsker deg en fin høsthelg, Nanni!

  Klem fra Janniche, Duse Pasteller:)

  SvarSlett
 5. Jeg har blitt inspirert av Finn mange ganger:)
  Ha en blomstrende fin helg.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 6. Flotte blomster! Og Finn kan sakene sine ;) Nyt de velfotjente siste dagene av avspasseringen :)

  SvarSlett
 7. ...herlig type..og vakre blomster til ei herlig skreppe...ha ei vidunderlig helg frue..så håper jeg på kaffe på continental i slutten av måneden..passer det??

  SvarSlett
 8. Hei på deg!:)
  Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge? Jeg har nå en giveaway der du kan vinne et års gratis medlemskap i Norsk Luftambulanse, blir med her: http://www.joridkvam.com/?p=2139

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 9. hei Nanni..
  så koselig en hyllest til Finn, heldig deg som fikk buketten laget av han, liker han veldig godt, han har så mange fine tanker den mannen, å en mester med blomster..
  ha en flott dag vennen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett

Legg inn en kommentar