søndag 15. mars 2009

Fra hespetre til rosenknopp ~

Det er ingen hemmelighet hva litt omtanke og kjærlighet kan gjøre. Etter å ha vært så sliten-så sliten av masse jobb og dagligliv (og en dose hormoner som følger med det å være kvinne) og selverklært hespetre (men god humoristisk undertone, jepp), har nå Manden igjen kommet sin bedre (?) halvdel til unnsetning med noen kjærlige ord. Herlighet som det hjelper!
I tillegg har vi har vært på en aldri så liten harrytur og kost oss med litt svenskehandel. Jeg hadde et ørlite shopoholicanfall, men kom billig og greit ut av det. Det ble påskepynt og påskeegg til barna ~ og mannen. Bilder kommer :o)
På denne deilige fridagen fant jeg også frem en av hagebøkene mine. Den kjøpte jeg i 2007, da livet var noe røfft. En bok om hagerommet og dets gleder. Det var nydelig å ta den frem i dag og tenke litt sommer. Enjoy!



2 kommentarer:

  1. Hei,omtanke og kjærlighet kan gjøre veldig mye.Så er heilt enig med meg. Spennende hagebok du hadde :-)

    SvarSlett
  2. Den lille hageboka ligger på kjøkkenbordet mitt, et gammelt, slitt bord som det egentlig ikke er plass til, men det setter noe av stemninga i rommet... Bildene på innlegget er fra ting på kjøkkenbordet. Min yngste liker å gjøre lekser der ~ og alle som er innom bordet kan ta en titt i hageboka ~ små gleder...

    SvarSlett