fredag 20. mai 2016

KRAFT

Foto: NRK


I dag vil jeg skrive litt om å være modig. Og jeg vil promotere en god venninne av meg og jobben hennes.
Jeg kjenner mange modige mennesker og Kirsti er en av dem. Hun har podcasten KRAFT på NRK. Det kommer en ny episode (eller hva man enn kaller det) hver fredag og jeg anbefaler deg å lytte.
Bli modig! har jeg nettopp lyttet til. Hva er det å være modig?
Eller blir du manipulert?
Og visste du at du kan trene deg glad?


I denne podcasten er det så mye god hverdagspsykologi, at jeg gleder meg til hver fredag når den ferskeste ligger ute.
Jeg siterer litt fra NRK: Kirsti Kraft er en modig reporter som kaster seg over alle temaene vi liker å snakke med interessante venner om på fest. Men noen ganger viser det seg at venner ikke er så kloke eller interessante. Prøv heller KRAFT. For deg som vil videre.


Jeg har lastet ned podcasten på iPhonen min. Her finner du en link via pc.


En annen modig venninne startet butikk for en tid tilbake. De har de lekreste ting der! Butikken ligger på Frogner i Oslo og er en oase!
Her er et blogginnlegg fra da yngste datter og jeg var der en tid tilbake.


Det er fredag! I kveld skal kjæresten og jeg på releasekonsert for HummingPeople. Det gleder jeg meg til! De er utrolig dyktige og det er en fest å være på konsert med dem.


Jeg ønsker deg en nydelig helg!


Takk for at du leste! Del gjerne innlegget, slik at flere får lese.


Snap: annesudmann

2 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Jeg snublet inn hit fra Instagram nettopp.
  Takk for podcast-tips! Da er Kirsti Kraft lagt til spillelista. Alltid bra å ha noe vettugt på øret når man lufter hunden etc. Fint å finne noe bra på norsk, også.
  Ha en flott helg!
  Tanja

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tanja! Jeg er jo inhabil og subjektiv i lange baner når det gjelder å anbefale Kirsti som er en god venninne, men jeg kan ikke la være ;-) Jeg synes det er så mye lunt og klokt på det hun formidler på podcasten. Jeg bruker koble til i bilen og lytter når jeg kjører litt lengre turer, men lurt å lytte på hundetur og. Jeg har hunder.
   God helg ønskes deg!

   Slett

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg