Invitasjon!God formiddag på en regntung søndag i juni!
Gårdagens terrassefest med vimpler og rosa champagne hos en venninne ligger mildt i minnet og i dag er det en fin dag å kose seg inne på.
Det må pakkes videre. Om to uker er jeg inne i mitt nye hjem. Før den tid må minst 58 esker til fylles og sorteres. Når jeg får oversikt, har jeg tenkt å fylle smia i nyhuset, som for øvrig slett ikke er nytt, men en aldrende kjempe, med ting og tang jeg strengt tatt ikke trenger - og jeg skal love det at det er ganske mye, og der skal jeg ha loppis med utropspris på kr. 1,- ca.
Enda mer presserende og viktig her og nå, er at invitasjonene til bryllupet må ut! Selvsagt har jeg valgt en klipp og lim variant, men det er koselig. Roen ligger over heimen, til og med valpene døser. Jeg tusler frem og tilbake mellom livlinjen min, kaffemaskinen, og pcen og tankene flyter. I alt som skjer, har tanken slått meg at det hadde vært deilig med et barbeint-på-stranda-bryllup. Ikke noe annet enn en lett sommerkjole, hav og måker (som driter) og mannen i mitt liv. Så ønsker vi og å feire med familie og venner, ha fest og feire livet og vennskapet, la musikk og moro forene og gi folk og fe en god dag. Med vimpler. Og rosa champagne kanskje.
Det er verd en fest å feire kjærligheten!
Og jeg vet at kjærligheten mellom min prins og meg er så sterk, at vi vil velge hverandre hver dag livet ut.

For kjærlighet på direkten, følg meg på snap: annesudmann

Takk for at du leste!

Kommentarer

  1. Vi giftet oss for 8 år siden etter 19 år i samme hus. Jeg tror at vi begge ble overrasket over hvor flott dagen ble, og hvor viktig det var å feire.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for klokt og godt innspill, Åshild! Jeg tror det blir en viktig dag og gleder meg midt i all organisering av det hele.

      Slett

Legg inn en kommentar