fredag 18. november 2016

Blått til lyst og jul med din glede


I fjor i jula var vi i Spania ved Marbella på Marriott Beach Resort og det var en fantastisk og annerledes jul. Husfrua har aldri bodd i så luksuriøse miljøer før. Det var lett å venne seg til, for å si det slik. Bassenget var blått og havet blått og nesene var ikke blå av frost, med andre ord en utypisk jul for Kari og Ola Dunk.
Det nærmeste vi kommer tilsvarende blå herlighet i år, er fargen på det kommende soverommet.


Å leve så intenst blått hele året vil trolig utfordre den mentale helsen og kanskje blir vi politisk påvirket, det er i det hele tatt risikofaktorer her vi ikke kan ta og konklusjonen er klar. Det må males.
Ettersom mannen ikke drikker kaffe, fyren drikker te, er det intet mindre enn et lite mirakel at han elsker fargen kaffe latte. Når man ikke drikker det, tåler man trolig store doser av ikke drikkbart slag. Ved nærmere ettertanke, kan man jo drikke maling, men jeg fraråder det på det sterkeste.
Uansett, her skal malinga på veggen og ikke i magen, og tanken er at det i løpet av helgen skal se slik ut.

Bildet er lånt fra Pinterest


Rett og slett lekkert, synes frua. Hvite lister og duse vegger og tilsvarende drømmer. Så er vi snart et skritt nærmere juledufter som fortrenger malingsdunst og juletreet kan tennes der hjemme, samtidig som minnene går et år tilbake til juletreet i resepsjonen på Marriott.I år blir det enklere, men vakkert skal det bli. Det kommer mer fra gårdshuset og dertilhørende herligheter i ukene fremover. Lag deg en god fredag!

Takk for at du leste!
Følg meg på snap: annesudmann - for imaginær duft fra svibler i vinduskarmen og kaffe latte på veggene :)

Klemmer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg