onsdag 28. desember 2016

Romjulsdrøm og virkelighet


Gledelig romjul der ute! I skrivende stund sitter jeg i tv-stua og bråser sesong 4 av The good wife, det kan være greit å plukke opp noen tips, ettersom den tas av Sumo i februar. Jeg har minst tre sesonger igjen, det kan føre til en introvert vinter. A woman got to do what a woman got to do.


Jula har vært gromkoselig og full av familie og grønne glitrende trær, i hvert fall ett. Ektemannen sverger til sitt gamle ungkarstre i plast som er oppbevart på ungkarsloftet i øvingslokalene, treet er fullt pyntet med julelys og litt musespist pynt og ble altså underkjent av fruen da juletreavstemningen ble foretatt. En mot en, men dere vet, husmorpoeng teller.
Dermed labbet ektemannen ut bak huset og felte grana fru husmor med eldste datter hadde merket med en hundebæsjepose (ren). Jeg har sjelden eller aldri, vært så fornøyd med et tre og plasseringen foran et raust stuevindu og er kona glad, er ektemannen glad.


I dag har jeg slækkedag og det er helt fint. Dagene før har vært fylt av gode mennesker, god mat og godt fellesskap. Bordet har blitt pyntet gjentatte ganger og takk og lov for strykefrie duker, vask, heng opp og bruk igjen.


Midt i det hele gnafser vi smågodt og ser litt tv og spiller Alias i reiseutgave fordi mor selv har lagt selve Alias-spillet på et veldig lurt sted.


I all julestas har mor selv rett og slett hvilt litt fra sosiale medier og der er forunderlig godt. Kanskje jeg skal starte en mer mystisk og introvert tilværelse som forfatter og poppe opp til overflata med noe velskrevet tidvis. Og når kakene er spist opp og alle deilige karamellbokser tømt, ligger julebilder igjen som en deilig drøm og også håp om et godt nytt år med en god jul 2017 som prikken over i´en. For oss juleglade. Men vi er ikke ferdige med romjul ennå.


Kos deg der du er. Jula er det vi gjør den til - ofte. Familietid, stilletid, alenetid, gledetid, tid ~

Takk for at du leser! ♡

Juleklemmer

Ps - litt moro på snap: annesudmann
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvordan skal man nå mestre dette livet?

Det blir bedre tid i ferier til ting som bare farer forbi ellers.  I hvert fall om man stopper litt opp. Jeg puster og stopper det jeg ka...

AnneS mest populære innlegg